Wij verzorgen uw borrel!

Wij hebben diverse all-inclusive arrangementen, wilt u iets anders? We zijn zeer creatief. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we maken uw borrel op maat!

Borrel arrangement I (2 uur)

Uw gezelschap heeft de keuze uit ons standaard drankassortiment. Tijdens de borrel zal er brood met diverse dips op tafel staan en bittergarnituur geserveerd worden. 

Borrel arrangement II (2 uur)

Uw gezelschap wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. Daarna hebben zij de keuze uit ons standaard drankassortiment. Op de tafels staan borrelplanken die belegd zijn met diverse kazen, charcuterie, olijven en brood met dippers. Tijdens de borrel zal een gemengd bittergarnituur en nacho’s uit de oven geserveerd worden. Borrel arrangement III (2 1/2 uur)

Uw gezelschap wordt ontvangen met een glas prosecco. Hierna hebben zij de keuze uit ons uitgebreide drankassortiment, bestaande uit frisdranken, sappen, speciaalbieren en wijnen. Op de tafels zullen kaas- en borrelplanken met charcuterie staan. Daarnaast zullen we 3 maal een luxe amuse hapje serveren.  

Borrel op maat (2 1/2 uur)

Staat uw keuze er niet tussen? Wilt u zelf iets samen stellen en de drank en hapjes uitkiezen? Geen probleem, we gaan graag met u zitten om de mogelijkheden te bespreken. 

De meeste gasten komen langs om een borrel af te spreken. Vaak heeft dit te maken met persoonlijke wensen hierdoor varieert de prijs altijd. Bij Zwagers is alles mogelijk, dus schroom niet om langs te komen.